Social Media Monitoring


Het imago van uw merk kan gemaakt of gebroken worden door online reviews. Door consumenten gegeven feedback op een online platform zoals Google, Facebook, Tripadvisor, etc. wordt veel geraadpleegd om een beeld te krijgen van een product of dienst. Actief reageren op deze reviews is een must of ze nu positief of negatief zijn.

In de wirwar van platforms is het bijna een dagtaak om alles overal bij te kunnen houden. Met onze social media monitor kunnen we u hierbij helpen. 

Alle reviews over uw bedrijf (per locatie) worden op dagelijkse basis van alle platforms gehaald en samengevoegd in een overzichtelijk dashboard. Niet alleen worden alle reviews getoond, er is direct een link om op alle reviews te reageren. Daarnaast geven wij een gecombineerde 'social rating' weer van alle platforms en per platform specifiek. Om een goed beeld te krijgen in de mate waarop (door locatiemanagers) op reviews wordt gereageerd, houdt de monitor bij of er wordt gereageerd en geeft hier een actuele ratio van weer.

De social media monitor bieden wij al aan vanaf € 25,00 per locatie per maand! Ook interesse, neem direct contact met ons op!

Dashboard Social Media Monitor