Patiëntgerichtheid binnen de zorg


Ons kwalitatief zorgonderzoek met echte patiënten is een inspirerende onderzoeksmethodiek voor de zorgindustrie, waarbij samenwerking met u en uw medewerkers essentieel is. Als belevingsexpert enthousiasmeren wij uw medewerkers en maken wij hen op inspirerende wijze bewust van hun eigen houding en gedrag.

Hoe doen wij dit voor instellingen binnen de zorg?

Om inzage te geven in de echte patiëntbeleving, passend bij uw gewenste dienstverlening, werken wij bij het zorgonderzoek op de afdeling uitsluitend met echte patiënten. Dit maakt onze dienstverlening uniek en de enige vorm die diepgaande feedback kan leveren. Bij onderzoek voor de openbare ruimtes werken wij met onze eigen mystery guests.

Bent u op zoek naar een laagdrempelige onderzoeksmethodiek met realtime resultaten, dan is onze Feedbox de ideale oplossing.

Deze inzichten creëren draagvlak bij uw medewerkers en zorgen ervoor dat zij trots zijn op hun werk en plezier hebben in wat zij doen. Borging van deze transparante methodiek zorgt ervoor dat een patiëntgerichte houding in het DNA van uw medewerkers gaat zitten.

De resultaten van elk onderzoek krijgt u binnen 3 dagen teruggekoppeld in een digitaal dashboard en zijn 24/7 beschikbaar. Hierdoor heeft u in één oogopslag inzage in de kansen, goed en minder goed lopende onderdelen in het zorgproces.

Heeft u nog geen helder beeld bij het door u gewenste gedrag van uw medewerk(st)ers op ieder contactpunt van uw patiëntreis, dan helpen wij u hier graag mee met de creatie van een Service Concept.

Zullen wij samen ambassadeurs maken van uw patiënten?